Okos enged...

2007.07.12. 22:07 | Klub Unterschied | 68 komment





















              Tisztelt Olvasóközönség!
 

Megrendülve tapasztaljuk, hogy oldalunkkal mekkora ellenállást szültünk az Egal rajongók körében. A számtalan ócsároló és sértő hozzászólás, a negatív cikk az Ifiporton és a megyei napilapban, elkeserített bennünket. Céljaink között nem szerepelt a gyűlölet szítása, és sajnáljuk, hogy az új ötleteink nem váltották be a hozzájuk fűzött dicső reményeinket.

Ezennel pedig olyan lépésre szántuk el magunkat, amelyre eddig senki nem vetemedett: békejobbot kívánunk nyújtani a másképp gondolkodók számára.
A két oldal vezéregyéniségeit felkerestük ma telefonon, hogy a két tábor békülése érdekében támogassák pacifista programunkat.

Hogyan is képzeljük ezt?

Az új klub nyitóünnepségén fő műsorszámként, ötvözve a régi idők nyugodt hangulatát a modern kor rohanó életstílusával, megrendezésre kerül az I. Zrínyi Miklós Disznóölő Bajnokság! S hogy kik fognak megvívni a díjért? A kék sarokban az Egal klub jelenlegi vezetősége, a piros sarokban pedig – bár tudjuk, ők a piros-fehér-zöld sarokért lelkesednének igazán – néhány hangadó képviselő az egri jobboldalról! Jól hangzik, igaz?

A versenyben a következő díjak kerülnek kiosztásra:
 
Leggyorsabb Mészáros Kitüntetés – Speedy Pig Killer Award
Legtöbb Vért Összegyűjtő Keresztje – Bloody Marry Trophy
Legszebb Bélmosó Lány Korona – Miss Bowelwasher Crown
 

Reméljük ezzel a kedves kis rendezvénnyel elsimíthatjuk a két tábor közti ellentéteket. Ha mégsem így történne és gyöngyöző homlokkal, idegesen, remegő kézzel kezdene bele legújabb és minden eddiginél uszítóbb hozzászólásába, előre szólunk: ez is csak egy vicc, mint az egész oldal.

Lehull a lepel

 

Igen Tisztelt Hozzászólók, Ifiport.hu szerkesztő, Heves Megyei Hírlap Szerkesztőség, TV Eger!

Két független szerző agyából pattant ki az egész blog. Igen, mint ahogy fent is olvashatod, csupán viccnek szántuk, semmilyen támogatónk nem volt és politikai céloktól mentesen írtuk cikkeinket.

Miután 48 óra leforgása alatt több mint száz kommentálást összegyűjtöttünk, felpezdsítettük az életet az iwiw-es fórumon, és felrakván az i-re a pontot, bekerültünk a Heves Megyei Hírlapba és a Városi Televízióba, úgy döntöttünk, befejezzük ezt a kiváló mókát. Nem mintha nem fűzhettük volna még tovább a szálakat, de ez nekünk tökéletesen elég volt, és bebizonyította, a helyi médiát az orránál fogva lehet vezetni, a rajongókkal és a vezetőséggel egyetemben.

Mosolyogva szemléltük a világvége hangulatot az Egal klub látogatói körében, késztetést éreztünk, hogy felkavarjuk az állóvizet. Minket a legkevésbé sem érdekel a klub jövője, ám megjegyeznénk, a kommentálók álláspontjával ellentétben jó pár rendezvényen részt vettünk már ott. Célunk egyszerű provokáció volt, fricska a mai társadalomnak az új idők leghatásosabb polgárpukkasztó eszközével: a szélsőjobb fenyegetésével.

Persze az egész történet legnagyobb vesztesei Ti vagytok, kedves Olvasók, hiszen szellemi szintetekről tettetek tanúbizonyságot azzal, ahogyan itt viselkedtetek. Kezdjük a klub nevével: Klub Unterschied – nem tanul senki németet közöttetek? Pedig igazán egyszerű, a szó jelentése épp ellentétes az „egal – egyenlő” szóval, azaz különbséget jelent. Nem gondolhattátok, hogy ennyire primitív lesz az új klub vezetősége és ilyen névvel látja majd el azt…És még megkérdezitek, miért német nyelvű...nevetséges, nem?
A néhány intelligens hozzászólónak üzenjük, rendkívül jólneveltek, a szüleik büszkék lehetnek rájuk.

Most pedig gondolkodjatok el: név nélkül tettük ki az oldalt, tényként kezeltük, hogy az Egal bezár, meg nem nevezett személyekkel dobálóztunk, és senkinek nem merült fel, hogy az egész blog komolytalan…

A magunk részéről kijelentenénk, semmiféle politikai erővel nem állunk kapcsolatban, a blogon írt cikkek nem képeznek összhangot saját véleményünkkel.

Legyen ez a végszó, és igen tisztelt példaképünket, a Matula Magazint idézve:

„Belefáradtunk mi már abba, hogy öt lépéssel előttetek járjunk. Mostantól csak hárommal fogunk”

A bejegyzés trackback címe:

https://klubunterschied.blog.hu/api/trackback/id/tr71117033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legyen eszetek 2007.07.12. 22:18:35

Gratulálok a blog készítőinek, sikítva kellett röhögnöm...legyen EZ a végszó, és mélyen tisztelt példaképemtől, a Redline Offside együttestől idézve: " A feketebárány is csak szánalmas bégető birka"

Tibuka 2007.07.12. 22:35:20

ha meg csak szívatás akkor meg ennyit értek egy értelmes dologgal nem tudjátok felhívni magatokra a figyelmet:D ennyit értek:D Arra most büszkék lehettek hogy szinte nem csináltátok a semmit, de aki ehhez ért.... elég gáz:)

naszi 2007.07.12. 22:39:13

Lehet, hogy szellemi színvolalatokat valóban nem tudjuk mi, egyszerű halandók követni, talán azért,mert nem szoktunk fasiszta fenyegetéssel viccelődni, mások értékrendjét mocskolni, rágalmazni, miegymás. Ezért akár el is hihetjük, hogy ti, rettentően okos és furfangos fickók valóban csak szórakoztatok, mert az igen kúl dolog, megjegyzem egyébként sokan lefordították a blog nevét, nem MINDENKI hülye rajtatok kívül ebben a városban, tehát egy nem túlzottan ízléses tréfáról is lehetne szó, de: szerintem ti komolyan gondoltátok ezt a sok baromságot, csak éppenséggel rosszul sült el a dolog, és gyorsan ki kellett találni valami ügyes megyarázatot a visszakozáshoz. De ha nem így volna, és éppen hahotázva grtuláltok egymásnak ti überokos übercsávók, akkor hadd kérdezzem meg: jóérzésű, nem, bocs, ÉPESZŰ ember propagál-e a vicces blogján olyan honlapot, ezzel eszméket, mint a suttogó? Mert ha igen, márpedig ti megtettétek, akkor mindegy, hogy viccnek szántátok, vagysem, a végeredmény ugyanaz...

Klub Unterschied 2007.07.12. 22:44:36

Kedves Naszi, téged is üdvözöl a blog szerkesztősége, javasoljuk, hogy máskor ne felejts el magaddal hozni egy nagy kanál jókedvet! Hidd el, minden nehézségen átsegít!

balazs_benedek/anarchia/pedkita/neoretaf 2007.07.12. 22:45:28

És ha már mindenki tiszta lappal játszik megjegyezném én is,hogy természetesen minden hozzászólásom kamu volt,és a fenti álnevek használatával nekem is sikerült tovább borzolnom a már egyébként is felpuffasztott kedélyeket.
Ti pedig srácok,fölöttébb nevetségesek voltatok,ahogy osztottátok itt az észt és képesek voltatok ezzel is lejáratni magtokat az egész város előtt. Viszont az már komolyan elgondolkodtató hogy ennyire nem éreztétek a helyzet és a körülmények abszurditását,valamint még csak a gyanuja sem merült fel bennetek,hogy itt talán egy szemtelenül pimasz átverésről van szó. Pedig végig erről szólt az egész,és ti ennek ellenére csak vertétek a seggeteket a földhöz,mintha ezzel bármit is elérnétek,azon kívül hogy szégyent hoztok nem csak kedvenc szórakozóhelyetekre,hanem saját magatokra is.
Szép volt, Eger! Köszönjük a figyelemet!

R.Attila 2007.07.12. 23:06:23

Akkor ti most boldogok vagytok? mi EGALba járó emberek eggyáltalán nem járattuk le magunkat mint ahogy az üzemeltetők sem,ugyanis az uszító jellegű dolgaitokra egyszerűen nem lehetett másképp reagálni,egyépként mivel csődöt mondtatok természetes hogy viccként szeretnétek feltüntetni az egész dolgot,de ha tényleg vicc volt gratulálok nektek hogy nem találtok magatoknak más elfoglaltságot,nemhogy értelmes dolgokon törnétek a fejeteket,üdv.

Lor :) · http://www.lenart.gportal.hu 2007.07.12. 23:13:33

Hali!
Én Naszival és R.Attilával értek egyet! Bebuktatok, és most próbáljátok "elviccelni", hogy nem sikerült ez az egész...szánalmasak vagytok!

legyen eszetek 2007.07.12. 23:13:34

Ööö...Miért is hoztunk szégyent magunkra és a szórakozóhelyre? Talán először nézz egy kicsit magadba...az a baj, hogy önelégültséged határtalan, úgy próbálod a helyzetet lefesteni, mintha valami irdatlan dolgot vittél volna véghez...Végső soron mit is értél el? Bebizonyítottad, hogy hülyék az emberek? Megmutattad, hogy mekkora különc vagy? hihi, mekkora jó móka, általános iskolában még biztosan szakadtam volna a röhögéstől, de a mostani kacajom már inkább közel áll a szánakozáshoz. "És bár másokat ez elámít, hidd el, hogy nem az számít, hogy miben különbözöl, hanem hogy mennyit teszel hozzá!"

MUDER JUNKIE 2007.07.12. 23:15:14

Most komolyan..... tényleg ABBA GONDOLJATOK BELE AKI AZ EGALBA JÁRT EDDIG AZ A RENGETEG EMBER.. HOVÁ MEGY EZUTÁN? OTT LESZ KB 100 NACI AKIK ARRÓL BESZÉLNEK HOGYAN ÖLNÉNEK MEG EGY CIGÁNY HOGY BELEZNÉNEK KI EGY ZSIDÓT MEG HOGYAN VERNÉK ÖSSZE A MAGAMFAJTA PUNKOKAT...KÖZBEN MEG MIND EGY NYÚL AKINEK CSAK A SZÁJA JÁR!!!!!!!!!! NYISSÁTOK MÁR KI A SZEMETEK BAKKER... KINEK LENNE EZ JÓ? NEKTEK! MERT BELETEHETITEK A SZŐRŐS ÁRJA SEGGETEKET A KÉSZBE.....

akinek nem tetszik a pofám reklamáljon msnen: scentlessapprendice@hotmail.com

ja és VIVA LA REVOLÚCIÓN.

legyen eszetek 2007.07.12. 23:18:43

De hogy te is mekkora gyökér vagy...viva la revolucion...van fogalmad arról, hogy mit jelent, kik használták, vagy csak láttad egy pólóra felírva?

MUDER JUNKIE 2007.07.12. 23:22:46

Ez egy Rage Against The Machine jelszó... amúgy meg ha ilyen vagy bakker akkor lehet hogy miénk marad az egal meg minden de akkor tényleg mi vagyunk a csürhe ha mindenki nekiugrik a másik torkának..

MUDER JUNKIE 2007.07.12. 23:23:46

És igen tudom mit jelent. :)

naszi 2007.07.12. 23:25:25

Nos, kedves blogtulajok, én az az ember vagyok, aki mindenhová visz magával egy kis jókedvet, de egy Hitler fotó láttán hajlamos azt kiejteni a zsebéből. Balázs polgártárs pedig biztos nagyon elégedett magával és számos mókás álnevével, de hagy ábrándítsam ki: többeket hallottam a bejegyzéseiről nyilatkozni, és senki sem vette komolyan azokat. Kicsivel több humort pedig inkább én kívánnék nektek, hiszen a ti célotok a viccelődés, ismétlem: ha annak szántátok, akkor meglegetősen gyatra, és még annál is gusztustalanabb módon. Minnden jót, további sok vidám percet, gyűjtsetek pl. koncentrációs táboros vicceket.

oiC 2007.07.12. 23:29:28

degáz, hogy már itt is egymást szídjátok. nemhogy összefognátok emberek. végülis, mitveszítünk? egy jó klubot.. sajnos úgysem mi döntünk.. mert mi csak gyerekek vagyunk mindenki szemében.. ezvan. am meg miez, h az egálosok hú de részegesek.. a \"piros-fehér-zöld képviselői\" am tök ártatlanok. azthiszitek. pedig nem. azért szólt a májusi koncert után az újság arról,h hogy összeverekedtek a völgyben. hát gratulálok, h visszaemlékeztek. látom nem sikerült. és itt majd mi lesz. mitvárunk a \"p-f-z képviselőktől\"? majd egymásra rontanak. és ott is lesz tuti vmi kalandos dolog a színpadon..

legyen eszetek 2007.07.12. 23:35:55

Ja és, kedves bloggerek, sikerült elérnetek, hogy ismét ujjal lehessen mutogatni a jobboldalra! Gratulálok!

Laci/Joey 2007.07.12. 23:53:18

Gratulálok... van éppen egy lufi ami egyre jobban dagad.. ti meg hozzá tesztek egy kamu részletet és most erre vagytok kemények... A téma szerintem tuti nem kamu.. azért nem a napokban indult már ez a téma.. nemúgy mint ez a Shit Site... Inkább magatokat járattátok le. .. és szerintem az a célotok, hogy ezzel elterelitek a figyelmet... a téma biztos hogy igaz.. azért nemhiába indította Misi az aláírás gyűjtést.. tuti nem pár hülyegyerek miatt, akik tutira leragadtak a mikimanónál meg a papp ritánál zenei téren... vagy még ott se tartanak... Szóval szerintem mindenki aki csak tud ugyan úgy gyűjtsön aláírást itt a link ahonnan le lehet tölteni az aláíróívet:
blog.egal.hu/wp-content/uploads/2007/07/alairo_iv_egal.doc
Alá lehet írni nagymamival nagypapival is.... tuti megteszi akárki aki tudja hogy fontos a fiatalságnak ez a hely...

Ti meg nyomi kis szerencsétlenek... nemigaz nics jobb dolgotok mint ilyenekkel borigatni fel a rendet. Dehát anyuci apuci biztos büszke lenne rátok... ha elmeritek egyáltalán mondani nekik és nem féltek a szobafogságtól.. meg igen! az egész név nélkül van... ennyit értek... Gerinctelen kis puhatestűek...

Sziasztok!

Laci/Joey

Klub Unterschied · http://klubunterschied.blog.hu 2007.07.13. 00:15:56

Köszönjük az elismerő szavakat, igazán nem kell. Mi azt hittük nem fogunk már többet nevetni, de mégis. Aki nem szeretne a párnái között hánykolódni, tényleg elhiheti, hogy ennek az oldalnak nem volt célja és nem is lesz célja soha az egál klub leépítése és más klubok oltalma. Félelmetesek vagytok....

Laci/Joey 2007.07.13. 00:31:37

Nehogy azt higgyétek... egyáltalán nem rólatok szól ez az egész.. ennyire nem kéne nagyképűnek lenni... nehogymár miattatok legyen holnap az m1en is téma az egálról meg a hevesmegyei hírlapnak sem hiszem hogy ti lennétek a fő sajtóalapanyaga. Mondom szerintem nektek ezzel csak az volt a célotok hogy mindenki hagyja abba az aláírásgyűjtést, stb.... a téma tényleg nem kamu csak ez a fos oldal.. ennyi, a FIB elnöke személyes jóbarátom és tényleg mentek/mennek a tárgyalások az ügyről... ti meg nyomi kis gennyzacskók inkább csendbe legyetek... ha annyira fáj már a rekeszizmotok a röhögéstől akkor töröljétek az oldalt....
A nagyarcból meg vissza lehet venni.. mert nem értetek el semmit... inkább írjátok be a neveteket, vagy legalább vállaljátok fel ha már ilyen fene büszkék vagytok a tetteitekre.. ne a sötétből verjétek a melleteket....

naszi 2007.07.13. 08:19:07

A blog humorfaktoráról már leírtam a véleményem, de azért nézzük, hogy mi is derült ki 2-3 nap alatt a beírt valódi kommentekből: 1. rengetegen érdeklődnek a klub sorsa felől. 2. szinte mindenki az egal mellett állt ki. 3. kritkákat is kapott a klub, de pont ez a lényeg: ha valamivel gondja van a városvezetésnek, nekik is kérdezni és megvitatni kellett volna velünk ezeket, nem pedig a tények ismerete nélkül hátbatámadni egy széles bázisú és a város egyik kuriózumaként ismert helyet. 4. az egyik legfontosabb: egyelőre nem sikerült egymás ellen fordítania Sneider úrnak a klub közönségét, mert egyaránt álltak ki mellettünk a jobb, és a bal oldali érzelműek. 5. bár Sneider úr nyilván jobb oldalinak vallja magát, a legtöbb jobb oldali érzelmű ember semmilyen eszmei közösséget nem vállal az általa képviselt iránnyal, tehát: a tisztelt városatyák is is végigiolvashatnák ezen kommentek némelyikét, és eltöprenghetnének, ki és mi mellé is álltak most egy kis klubocska, aztán később még mi minden más ügyében... 6. a blogtulajoknak: a véleménnyilvánítók állításotokkal ellemtétben nem beszarva, hanem felháborodva voltak, inkább örülni, mint öntelten röhögni kellene azon a tényen, hogy igenis sokan vannak azok, akik ellenállnak egy szélsőséges fenyegetésnek. 7. nagyon szépen és/vagy okosan megfogalmazott vélemények is napvilágot láttak, nekem igazán öröm volt olvasgatni őket. 8. bár a sajtó érdemben nem foglalkozott a bloggal, ha igaz, amit írtok, ha nem, és bármirt állítanak is támadóink, a helyzet valóban ez: ők elvenni akarják az egalt, nem"rendezni a helyzetét", és a kitűzött cél sem egy jazzklub vagy mi a franc, hanem valami teljesen más... 9. hát részemről ennyit erről a sztoriról.

Orion 2007.07.13. 08:25:43

Mindenesetre köszönjük a bloggereknek, hogy ezzel a viccel is hozzájárultak a Klub megmentésére történő törekvésünknek! Hiszen elrettentő blogjuk több tucat aláírást és támogatót hozott nekünk!
Köszönjük!

SEBAJ 2007.07.13. 08:26:49

AKKOR IS A KURVA ANYJÁT AZ ÖSSZES FASSZOPÓ, NACIONALISTA, HOMOFÓB, FASISZTA, MILITARISTA és PUFAJKÁS, KOMMUNISTA, SZOCIALISTA, SZEXISTA GECINEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fasza vagyok, jól esett ide írni...

Amúgy meg Trianont a német seggnyalás miatt kaptátok ti álhungarista KURVÁK !

SEBAJ 2007.07.13. 08:43:50

Legalább akik eddig nem tudták, most hallhatták, hogy a roy tamás -sneider- egy neonáci, aki ott csücsül a Városházán díszmagyarban feszítve...
És csupa kisbetűvel...

Fric 2007.07.13. 09:03:55

1994-ben, 15 évesen még menőnek éreztem kopaszokkal mászkálni. Akkor még mások voltak a célok is. Aztán sikeresen kinőttem ebből a korból. Sajnálattal látom, hogy vannak akik 30 évesen is ezen a szinten élnek.

Klub Unterschied · http://klubunterschied.blog.hu 2007.07.13. 09:19:41

Kedves SEBAJ!
Gratulálunk, tényleg fasza vagy!! Nem érsz rá hétvégén? Mulathatnánk együtt, ilyen kőkemény srác mellett aztán nem félnénk senkitől!!

Nemzetbiztonsági Hivatal 2007.07.13. 09:28:58

Na, ne szórakozzatok gyerekek!

Fürtös Imre
-Főhadnagy

Nemzetbiztonsági Hivatal 2007.07.13. 09:30:46

Na ne szórakozzatok gyerekek!

Fürtös Imre
-Főhadnagy

Aragorn 2007.07.13. 09:34:16

Azért úgy felmerül bennem a kérdés ha az üzemeltető váltás után mondjuk egy évvel kiderül hogy a klub atéren semmit nem változik ami miatt most az EAK egyesületet ki kell rúgni belőle -vagyis továbbra is hangoskodás lesz és szemetelés miegymás, a környék lakosságát továbbra is zavarni fogja a közönség vonulása stb- ha nem jazz kocertek és heawy metál koncertek kerülnek megszervezésre vagy ha esetleg akkor sem kap majd mindenki számlát a büfében akkor mi lesz???? Vagy ha mindezt más pl Zagyva Gyula műveli már karöltve Sneider Tamással akkor ez tovább már nem pobléma?? Hozzátenném jártam a magyar szigeten többször is és én egyszer sem kaptam sem számlát sem blokkot egyik büfében sem Talán az idén már előre jelezni kellene a fogyasztóvédelemnek hogy oda is látogasson talán el valami hasonló razzia keretében mint az Egal ban volt Kiváncsi lennék hogy ott milyen szabálytalanságokat tárnának fel ami miatt fel lehetne vetni hogy a magyar szigetet is át kellene adni valami más szervezőnek pl egy bal oldali érzelműnek:-))))) A sajnálatos igazából az egészben csak az hogy amikor erre a városvezetésre szavaztunk ( többek között én is) azért tettük mert hittük hogy valóban minket egrieket kivánnak szolgálni Hát ebből amit most klubügyben produkálnak nem ezt érzem élen Szelecky János úrral Miért is kell most ezt a pályázatos hercehurcát lefolytatni??? Kössék újra az egyesülettel a szeződést a hibákat pedig tessék a szemükre vetni és rendelkezni feéjük hogy javitsák ki De ez amit most csinálnak olyan mintha valakit tilosban parkolásért kivégeznének.

Jigsaw 2007.07.13. 10:40:04

akkor ti most csak itt engem játszottatok a Fűrészből ???
kezdtem félni.

Emmanuel Goldstein 2007.07.13. 11:31:21

Gratula,poénnak mindenképp jó volt!
Amúgy meglepődtem hogy valaki RedLineOffside-ot idézett:)
\"Mindig nyitott szemmel,mindig fenntartással!\"

Pappy · http://fdsfds 2007.07.13. 11:39:01

Kedves Klub Unterschied.

Szerintem gyűlöletet szítani és ócsárlóan beszélni egy helyről, nem vicces, egyáltalán nem a humor forrása és semmiképpen nem vall okos emberre.
Az pedig, hogy ti úgy vélitek, hogy 5 lépéssel előttünk yártatok s, hogy kit hogy vezettetek az orránál fogva elég nevetséges. Életemben már sok hülye s értelmetlen dolgot láttam, deh ez viszi a pálmát! Legyetek rá büszkék!
Üdvözlettel Papp Gábor, egy magyar.

Emmanuel Goldstein 2007.07.13. 11:59:35

Ajánlott olvasmány:
Pozsonyi Ádám:"Hogyan pukkasszunk liberálisokat?"

Emmanuel Goldstein 2007.07.13. 12:02:19

Áááá,most olvasom a régebbi kommenteket:
\"Viva la revolucion--->Rage against the machine jelszó!\"
XD XD

Natasa 2007.07.13. 12:23:48

NEm gondoljták komolyan hogy bőrki is komolyan vett titeket? Drágáim a média NEM VELETEK foglalkozik kicsit barokkos túlzás ezt állítani. Az állóvízhez semmi közötök, garantáltan :)

Aziza 2007.07.13. 12:36:24

Fú ez olyan jó poén volt h ajánlani fogom Misiéknek hogy kapjatok hetente egy egész estét humortallérosztásra.

Bence 2007.07.13. 13:07:52

Hmm szerintem hogyha ilyen poénosok vagytok akkor menjetek el valami szórakoztató műsorba:)

ACTHUNG! 2007.07.13. 13:41:02

Az "átverés" csak azért sikerült, mivel a probléma valós. A klubbot bizonyos politikai erők tényleg szeretnék már évek óta megszerezni és "magyar" klubbot csinálni belőle. Tény, hogy Sneider "Roy" Tamás és barátai megfenyegették az Egál vezetőit, tény az is, hogy a pályázatot a klubb üzemeltetésére már kiírták. Az is tény, hogy a jobboldali városvezetés kész átjátszani a klubbot Roynak a szavazataiért cserébe. Ennek fényében az a kis "szellemesség" amit elkövettetek, inkább szánalmasnak tünik...

Bonifác 2007.07.13. 13:46:57

Ha ti olyan zsenik vagytok, hogy mindenki előtt jártok 5 lépéssel, akkor miért nem vettétek észre, hogy a Matula Magazin, amit megadtatok linkként már nem is működik! Ti "zsenik"! Nem lehet inkább az, hogy nem a blog az átverés, hanem a mostani bejelentésetek??? Hogy baszartatok attól, hogy milyen "népharag" fogadta a blogot???

P.Marcsi 2007.07.13. 13:49:38

Nem mintha nem lenne egyértelnmű hogy be***rtatok hogy senki nincs mögöttetek. Menteni a menthetőt, mi?

Klub Unterschied · http://klubunterschied.blog.hu 2007.07.13. 13:58:11

Hú, Bonifác, ekkora ellenállásra nem számítottunk! Nem hiszem, hogy nagyot tévedünk, ha azt állítjuk, környezetedben te vagy a nagy megmondóember! Igaz?
Hisz nekünk is megmondtad a frankót, hogy a Matula már bezárt!!
Megsúgjuk neked, most is előtted járunk minimum 5 lépéssel, és azt is, hogy ekkora hülyével még nem találkoztunk a kommentálók között.
Ne vedd tolakodásnak, de hozzánk bármikor fordulhatsz segítségért, ha elakadtál az internet útvesztőjében, elég bonyolult dolog a világháló, az biztos.

P.Marcsi 2007.07.13. 13:59:52

Miért gondolom hogy keményfarkú 15 évesekkel állunk szemben? :D

antifa 2007.07.13. 14:25:47

Hát igen, 15 éves kis pöcsök. gondolom morcosak, hogy nem engedik le őket az egálba. :D

Nemzetbiztonsági Hivatal 2007.07.13. 14:50:12

Nem. Ezek számítógépbuzi szemüveges v. lencsés hujegyerekek, akik rárántják esténként a billenytyűzetre a farkukat.
De ha átverés akkor ez tényleg nagy volt.
Gratula Matula fiai!

egy jobb oldali érzületű polgár (István) 2007.07.13. 16:51:46

Kedves \\\"két független szerző\\\" blogtulajdonosok
Drága nagyon ráérő gyerekek.

Gratulálok a tréfához jól sikerült, egyuttal bocsássatok már meg nekem hogy nem tudok németül.
A kérdésetekre válaszolva nem merült fel bennem , hogy komolytalan az egészés sajnos még most se vagyok meggyőződve róla.

Legközelebb a holokausztról, vagy a nácik újbóli bevonulásáról viccelődjetek már ha szabad kérni tőletek.
Biztos még jobban megnövekedne a hozzászólás
az iwi-es fórumon, sőt az országos napilapokba is kapnátok helyet és lehet hogy még a magyar TV csatornák is veletek foglalkoznának.

De ha ez nem megfelelő nektek akár hozzáfoghatnátok dolgozni is.
Van itt hasznos teendő ha nem is látjátok azért, hogy városunk épüljön szépüljön, ott is előttünk kellene már valakinek járni vagy három lépéssel.
Adok tippeket ha kéritek.
De csak körbe kellene nézni, nem a nézettségi adatok, és a blog előtt ülni.

Üdvözlettel:

Egy még jobb oldali érzületű polgár

egy jobb oldali érzületű polgár (István) 2007.07.13. 17:10:47

ui. A fényképet a blog tetejéről kérném azonnal eltüntetni.
Fogalmatok sincs ki volt az ott a képen és mit okozott, ha lenne nem ez a kép fogadná a látogatókat.

Előre is köszönöm

Egy még jobb oldali érzelmű polgár

MarwiN 2007.07.13. 20:56:47

mit érdekel ez benneteket? gyűjtitek nekik a látogatottságot most is, és én is ezzel a beírással... ha ez a céljuk, ha meg nem, akkor még szánalmasabb, bár így is, úgy is az... akármilyen/ek a blog írója/i, immár csak a provokátor szó illik rá/juk...

az pedig van olyan rossz, mint a skinhead... (ja, és nem szokása többedmaga osztozkodni egy-egy húzáson, mert önző embertípus, és egymaga kívánja a babérokat, ezért tűnik nekem hazugságnak...)

Veterán 2007.07.13. 23:15:30

"Megrendülve tapasztaljuk, hogy oldalunkkal mekkora ellenállást szültünk az Egal rajongók körében. A számtalan ócsároló és sértő hozzászólás, a negatív cikk az Ifiporton és a megyei napilapban, elkeserített bennünket. Céljaink között nem szerepelt a gyűlölet szítása, és sajnáljuk, hogy az új ötleteink nem váltották be a hozzájuk fűzött dicső reményeinket."

Mi a faszt csodálkoztok ezen? Köcsög nácik vagytok mind basszátok meg!!! Mi ez a kép??? Mi??? Máglyán a helyetek ti nyomorék korcsok. Fulladtatok volna meg mind a köldökzsinórotokban!!

él ien? · http://egal.agia.hu 2007.07.14. 03:04:33

noss...tulajnodképpen jó volt olvasni minden kommentet, mivel csak saját magatok ellen dolgoztatok azzal hogy saját magatok ellen harcoltatok... ti csináltátok/kerestétek magatoknak az egészet, gyrapítva így az egri náci gyűlöletet... igazából most én röhögök azon hogy itt magyaráztok h mi milyenek vagyunk, holott szerintem most jópár emberben sikerült fokozni az egész gyűlölködést... igazából nem érdekel hogy ki avgy emg mi vagymeg merre vagy, mert úgysem mered felvállalni a neved, dehát teszed rád is meg az egész blogra :D
ja... :D ja...és mégvalami... mint sok gép tárolt infókat, és mint a bejelentést is megtettem, valamint publikusan félrevezettétek a köznépet... hát..én a helyetekben össze sorult seggel ülnék, és mint most is teszitek inkább lelövitek a poént félve hogy mi lesz belőle... csak nehogy eljusson a rendőrségre, mert akkor visszanyal a fagyi... na... remélem mindezem igencsak alultáplált poénok ellenére nem lesz belőle komolyabb bajotok, és... áááh.. nem is magyarázok nektek :D úgyis leírtam miért röhögök -rajtatok- :D na pá all :D

él ien? · http://egal.agia.hu 2007.07.14. 03:07:10

ja, és bocs... de nem igazán érdekeltek a helyesírási hibák... a korábbi kommentekből úgyis kiderült h tudok írni... vagy csak enyhén pilledt vagyok... na sziasztok gyerekek

12 monkeyz 2007.07.14. 08:18:30

már nem akartam többet írni, de aztán megpillantottam a kápót, illetve a képet ott fenn. eddig nem is figyeltem fel rá. tudjátok hülyegyerekek, igen beszólok, bár tudom ez nem túl bátor így arctalanul, de megteszem. szóval az van, hogy nemrég olvastam egy eléggé összetett és alapos művet erről a kedves bácsiról. az az ember fenn nagyon beteg volt és számtalan problémával küzdött. a történelem sajátos fintora emelte oda, ahol szerencsétlen , elrontott, kudarcorientált életét befejezte. az az út, ami miatt ez a (szerintem) tehetséges festőtanuló bejárt, mindenki előtt nyitva áll. szerintem ti nem lehettek alapjában rossz emberek, ám ha szorgosan dolgoztok, ti is kerülhettek hasonló helyzetbe. én úgy látom, majd mikor (30 év múlva)egy 30%-ban külföldiek által lakott országban, 3000000 romával emberenként 3-4 idegen nyelvvel , valóban demokratikus( nem ilyen bohócok által terelgetett kupi...) állam leszünk, ti majd ültök bután és handabandázva kopaszodó( már természetesen) barátaitokkal és azon merengtek, az élet elment mellettetek. igen. én az önsiratás helyett javasolnám a tanulást, a nevetést a nyelvtanulást a szeretkezést az utazást, fürdést, ismerkedést, olvasást és a barátkozást. higgyétek el , de ez egy jó mód arra, hogy az ember mindig boldog legyen. ne keménykedjetek, mert csak elrontja a kedveteket és ezzel másokét is. de tényleg:-menjetek kirándulni és éljetek, és ne féljetek a jövőtöl. az is egy kor, be kell járni. veletek vagy nélkületek, mi elindulunk az értelem útján. szerintem mindenkinek jobb lenne, ha ti is a nyertesek között lennétek. üdv.

egy jobb oldali érzületű polgár (István) 2007.07.14. 10:33:34

Gyerekek

Mivel nem voltatok hajlandók levenni a képet az oldal tetejéről, bátorkodtam írni egy levelet a
kontakt@blog.hu címre amit itt most megosztok veletek.
Ez innentől sztem nem játék!

Üdvözletem küldöm
Azzal a kéréssel fordulok önökhöz hogy vizsgálják meg egy blog működését, akár szüntessék is meg !
Nem tartom elfogadhatónak azt hogy Hitler kép fogadja a látogatókat.
Remélem önök tisztába vannak ennek veszélyével.
a blog címe:
klubunterschied.blog.hu/
Üdvözlettel:
István

Ez a levél tartalma.

Remélem megkapjátok amit érdemeltek, mert sztem ez már nem játszótér.

Üdvözlettel

Egy még jobb oldali érzületű polgár

él ien? · http://egal.agria.hu 2007.07.14. 12:08:04

le vagy maradva kispajtás :D csak szerencsére hét vége van :D

egy jobb oldali érzületű polgár (István) 2007.07.14. 12:19:58

no comment
írásod mindent elmond rólatok

Mukka · http://pozor.hu 2007.07.15. 19:49:04

A Matula ezt profin csinalta volna. Kisvarosnak kismediahack...

gigi 2007.07.15. 20:46:58

Amugy mit nem értenek az egészből aztok akik az EGALT védik?
Egy szélsőséges liberális klubról van szó amit az előző szoclib városi vezetés teletömött pénzel, viszont fordult a kocka és most a nemzeti érzelműek is bele tudnak szólni a vezetésbe és ők meg azt akarják, hogy a liberálisoknak egyel kevesebb bázisuk legyen , nekik meg egyel több

gigi 2007.07.15. 21:00:18

Ja! még annyi, hogy ha forditott lenne a helyzet egy libsi vezetés kb. 1 nap alatt rúgná ki a nemzetieket a klubból. Itt meg végül is arról van szó, hogy pályázatot irnak ki, ugy ahogy azt anno 94-ben lefektették, hogy 5 évente ujra pályáztatják csak a Nagy Imre ideje alatt ez sohasem történt meg hanem mindig automatikusan megkapták a misiék.
Törvényesen igy kell csinálni....
Fel kéne fogniuk , hogy vesztettek ,megbuktak az edigi pártfogóik,mit vártak, hogy senkinek nem tünik fel egy jobboldali vezetésben , hogy a város pénzén liberális programok vannak???? Áljon már meg a menet!
Arra viszont marha kiváncsi lennék , hogy Nagy Imre mire gondolt a nyilatkozatában , amikor azt mondta , hogy a pályázat csak színjáték és olyan feltételek vannak benne amit az EGAL ugysem fog tudni teljesiteni . STOP - honnan tudja ő hogy mi van a pályázatban?????? amikor az csak 17-én lesz nyilvános ez bnne volt a tv-ben abban a műsorban ahol a Nagy nyilatkozottt és ha ő tudja hogy mi van benne akkor már az egalosok is tudják , ugyhogy pofa be mert hendikeppel indulnak.......

R.Attila 2007.07.15. 23:14:21

Szélsőséges liberális klub?ugyan,ugyan,nem tudod mit beszélsz.

Orion 2007.07.16. 12:25:25

Ezek a mocskos véresszájú liberalisták :D
De hülye vagy....
Tudod a "nemzeti érzelműek" nyugodtan pályázhatnának egy másik helyre. De persze ez már bejáratott és berendezett, így kényelmesebb. Ez ugyanaz amit Trianonban csinálltak. Einstand... hogy én is csillogtassam német tudásomat.
Semmi baj nem lenne, ha lenne egy "nezeti érzelmű" klub. De ez puccs amit ti akartok csinállni. Menjetek máshová. Ott a Malibu, meg még ezer másik hely. De persze azt előbb fel kell újjítani....

gigi 2007.07.16. 14:07:42

A Nagy Imre alatt nem lehetett kapni a fiatalok másik részének egy helyet, azt mondták, ott a MÁS , az ujjak alatt nem adnak másikat mert , az pénzbe kerül, (ugyanugy mint anno a MÁS 35 millióba a város pénzéből) akkor mit csináljanak??
Nem értitek, hogy Nagy Imre már nem tud beleszólni???? Ilyenkor szépen kussolni kell mint a nemzetiek 12 évig....

gigi 2007.07.16. 14:18:19

....és dolgozni, inkább a pályázatotokat írjátok azzal foglalkozzatok, mert a végén kifuttok az időből és csúnya nácik lesznek az okai, hogy nem adjátok be, pedig ti már ismeritek a kiírást, ugyhogy szépen álljatok neki, munkára fel, tudjátok ami szabaddá tesz...

az igazi Benedek Balázs 2007.07.18. 12:04:19

aki szórakozik a nevemmel az bekaphatja faszomat mert az egy jellemteln buzi!Most hallok először erről az oldaról!(most szoltak nekem is h mi van)Kisvarga szerintem te voltál te baromarcú!Elnézést minkitől akit sértett az a szöveg amit az a jellemtelen faszkalap írkált a nevemben!Meg az is rohadjon meg aki belinkelte az iwiwemet! bocs a durva szövegé de felbasztam magam ezen! Pacsi

R.Attila. 2007.07.18. 17:46:16

Szia,ne aggódj gondoltuk mi is hogy nem a saját nevével prédikál,ez pedig eggy ojan oldal amit senki nem vesz komolyan,egyépként megértem hogy felhúztad magad,szeretnék a hamis balázzsal elbeszélgetni,természetesen nyugodtan,nem abban a hangnemben ahogyan megérdemelné,szerintem egy páran még előveszik a srácot,ÜDV.

lepkelány 2007.07.20. 22:33:17

balázs benedek = benedek balázs ??? XD
egész biztosak vagytok ebben srácok? ennyi erővel lehetne máté péter vagy balázs ferenc is! :D
egyébként a tényen tényleg nem változtat,hogy ez a "jellemtelen buzi" valóban egy "jellemtelen buzi". szerintem már biztos rohad,legalábbis nagyon megérdemelné. nem is tudom mit képzel az ilyen magáról! de azer azt is meg kell hagyni,hogy a belinkelős fickó is rendesen megkavarta a xart,azzal hogy a wiwedet berakta ide hogy lássa mindenki és téged vádoljon ezzel az egésszel. bár aki egy kicsit okos az észrevehette volna hogy egy kispap nem egy tök más suliban tanul. szóval a hangadók inkább maradjanak csak csendben! :)
sajnállak,balázs vagy benedek (már nem is tudom mi a keresztneved! :D ) ,de azert alaptalanul ne vádolj holmi kisvargákat!
puszi

John Doe 2007.07.23. 22:40:20

Gigi!
Olyan hülye vagy mint egy raklap. Amikor a pályázatról döntöttek, akkor döntöttek a feltételekről is. Így arról minden képviselő tudott, meg aki nézte a közvetítést, vagy elolvassa az eger.hu -n a jegyzőkönyvet. Úgy hogy a Nagy Imre elleni gyűlöleted helyett egy kicsit gondolkozzál mielőtt billentyűzetet ragadsz. Nagy Imre legalább csinált valamit ebben a városban, nem úgy mint ez a Habis, aki csak azzal törődik, hogy az ő telkein keresztül menjen az elkerülő út, hogy szép summát szakíthasson. Lokálpatrióta. Egy szart. Bankár maradt ez, aki a pénzt lesi. 1990-98 között 3000 városi lakást adott el mint alpolgármester, nem beszélve az összes belvárosi ingatlanról, amiben ma bankok tanyáznak. Ő biztos jól járt. Az egállal is csak sneider-fasiszta-roy szavazatát akarja megvenni az elkerülő úthoz.
Egyébként a blog meg egy nagy bebukás, amit viccre akartok fordítani. Szánalmas fasiszta csőcselék...

Torrente 2007.07.26. 20:40:52

Nagy Imre pont ugyanolyan bűnöző. Megvette a fél várost bagóért aztán zsíros lóvéért eladta.
A klub sikere Misi és Naszi na meg a többi dolgozó igyekezetén és kitartásán múlott, nem a mindenkori városvezetésen.

szevasz 2007.08.04. 12:13:21

Viva Matula!

John Doe 2007.08.09. 22:54:59

Torrente!
Abban egyetértek veled, hogy a klub sikere sosem a városvezetésen múlott. Végképp nem Nagy Imréjén.Csak eddig legalább hagyták őket csinálni, amihez értenek. Most látszik, néha az is segítség, ha nem tesznek keresztbe az embernek.
süti beállítások módosítása