Kitartás, testvérek!

2007.07.10. 16:17 | Klub Unterschied | 79 komment


Üdvözöllek Benneteket!

Kedves ismerősünk, akinek nevét ebben a pillanatban még nem tehetjük közzé, nagy fába vágta a fejszéjét...
A hozzánk hasonló fiatal értelmiség számára most eljött az idő, hogy kultúrált szórakozási lehetőségeket teremtsen magának. Gyönyörű városunk, Eger szívében másfél évtizede üzemel egy, a hely szelleméhez méltatlan klub: nevén nevezve, az EGAL "cult club".
A környező utcák polgárainak élete ettől fogva rémálommá vált. A koncertek után randalírozó, ordítozó, részeg csürhe lepi el a történelmi belvárost. A 14-18 év közötti ifjúság alkoholmámoros állapotát gyakran az EGAL klubban történő iszogatás okozta és okozza a mai napig is. Nem tisztem ítéletet mondani azon tény felett, hogy az év szórakozóhelyének is megválasztott szórakozóhelyen a kiskorúak kiszolgálása mindennapos eseménnyé vált. Az a kirívó eset, mely felrázta a jóérzésű fiatalságot - orális szex a színpadon(!!!) -  már említést sem érdemel.

Mélyen Tisztelt Ifjúság!

A fent említett tények elolvasása után, kérjük mindenki ítélkezzen az EGAL klubról a saját erkölcsi normái alapján.
Szinte biztosra vehető, hogy nyárvégére már nem találjuk a megszokott helyén ezt a szennybarlangot! A bevezetőben említett személy, jelentős támogatással a háta mögött, gyökeres változásokat ígért a pincerendszer átalakításával kapcsolatban.

Az oldalunkkal nem titkolt vágyunk fórumot nyújtani a másik oldal jelenleg kisebbségben és elnyomás alatt álló tagjai számára. A balliberális média igyekszik elnémítani minket, de ezt nem engedhetjük meg! Ebből elég volt! Bőven!

Címkék: köszöntés

A bejegyzés trackback címe:

https://klubunterschied.blog.hu/api/trackback/id/tr43115422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazs_benedek 2007.07.10. 18:01:02

uraim,először is engedjék meg hogy tisztelegjek munkásságuk előtt. az önök tevékenységének eredményeképp talán kialakulhat végre egy egészséges erkölcsi értékrenddel bíró közösség itt,hazánk talán egyik legdicsőbb történelmével rendelkező városában.
ne hagyjuk hogy fiataljaink magukba szívják ezt a liberális szennyet,amit ennek a helynek a pokoli szelleme táplál beléjük,valamint hogy különféle könnyűdrogok hatása alatt és alkoholmámorban úszva érezzék jól magukat. javaslom hogy a zenészeket is válogassák meg a közeljövében. például nem értem miért nincs népzenei koncert egy magát kulturálisnak tituláló klubban.
mégegyszer minden elismerésem az önöké,a tiétek! nagyszerű fricska ez a süllyesztőbe kaput nyitó szennygödörnek. őszinte keresztény hittel bízom hogy munkájuk eredményes lesz és eljut mind a célközönséghez,mind az illetékesekhez.
kitartás,testvérek!

Andrew · http://eger.hu 2007.07.10. 20:49:55

Dögöljetek meg rohadt nácik!! elveszitek a fiatalok egyetlen normális szórakozóhelyét! inkább takarodjatok le egy diszkóba és nézzetek szét ott mi van! És majd csináltok egy náci klubbot az jobb lesz, köcsögök? Népzene? ezt komolyan gondoltad? hány éves vagy 40-50? ilyen vén faszok minek szólnak bele mi van meg mi nincs? amúgy meg ha járnál a klubban észre vehetnéd hogy ki lettek tilva a kiskorúak de mivel gondolom az ilyen seggfejek akik távolból ismeretség nélkül mond véleményt nem igen jár le. sőt lehet még nem is voltál lent! Sok csicska!!!!!!!!!

cs 2007.07.10. 21:17:42

nem értem miért kell elvenni az egyetlen normális szórakozóhelyet a fiataloktól...ha megnéznék eger többi szórakozóhelyén is ugyanez megy, vagy még durvább dolgok...és ők is ugyanúgy \"randalíroznak\" , ugyanúgy hangosak és ugyanúgy illumináltak mint az összes többi szórakozóhely környékén az egész országban....a fiatalok az alkoholhoz nem odalent jutnak hozzá és a kiskurúak is ki lettek tiltva onnan...nem értem miért pont ezt a szórakozóhelyet kellett kiszúrni amikor a többi helyen sokkal nagyobba megy ez az egész....

Dóra 2007.07.10. 21:23:06

Rohadjatok meg!Elakarjátok venni az egyetlen olyan szórakozóhelyet ami normális is és még a zene is jó!Már rég nem járnak le kiskorúak,ki lettek tiltva,ha nem vetted volna észre!Faszfejek ,hülye csirák!Mé jó az neked h beleszólsz mi legyen meg mi nem??Mé talán a diszkókba szétnéztél már?mert oda menjél inkább és ott dumáljál annak érdekébe!Sok segg!

Bence 2007.07.10. 21:29:15

Hát szerintem meg a fenti szöveg szánalmas, egyet értek Andrew-val. Talán le kéne jönni a másba és megnézni mi ott helyzet és mifolyik ott és aztán nem baromságokat írni, meg hogy részeg ordibáló csürhe.... pff azt se tudod mivan és hülyeségeket írsz..... szánalmas....

Mágneska 2007.07.10. 21:29:33

Má nemazé de a discoba járók között több kulturálatlanabb embert láttam,mint itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azért lett a klub h a sok fiatal számára akik az ilyen típusú zenét szeretik,szórakozási lehetőséget nyújtson,mert itt a környéken a discok mellett csak ez az egy ilyen hely van. azmeg hogy régen leengedtem 16 éven aluli fiatalokat is,mostanában már nemszokták!!!!

Botti 2007.07.10. 21:48:14

szerény véleményem szerint egyik oldalnak sem kellene mocskolódnia, és azokkal, akik a klub mellett állnak, de alpárian fogalmazzák meg a véleményüket, ugyanúgy nem értek egyet, mint azokkal, akik a vezetőség leváltása mellett állnak. ugyanis, ha belegondolunk, azt, hogy mocskolódunk, tökéletesen ellenünk lehet fordítani. inkább kulturáltan kellene mindenkinek kifejteni a véleményét. az egyik kérdésem (sok más mellett) az lenne, hogy egy jobboldali klub esetében nem lenne ugyanúgy randalírozás, csendháborítás? ugyan... nem láttam még olyan szkinhedet (elnézést), aki olyan kedves és kulturált lett volna. persze, mindkét oldalon vannak ilyenek is, olyanok is. nem általánosítás. a lényeg, hogy amíg ott egy szórakozóhely lesz, addig lesz éjszaka hangoskodás, bár amit jósolni tudok, az a hangoskodáson felül a rongálás (ha az "elnyomott, kulturált" fiatalság teszi majd tiszteletét éjszakánként.). a népzenét hiányoló hozzászólónak üzenném, hogy jobban kellett volna informálódnia, ugyanis szokott lenni népzenei koncert a klubban, és egyéb kulturális eseményeknek is helyt adott már, például a galériában is fiatal művészek kiállításai tekinthetőek meg. a kiskorúakat pedig - a fent említett ominózus eset miatt, ami ezekszerint nemcsak az oly "jóérzésű fiatalokat" háborította fel- tényleg korhatáros a belépés, a pultnál pedig nem szolgálnak ki 18 éven alulit. akármivel is dobálózunk, ezek megváltoztathatatlan tények.

MarwiN 2007.07.10. 21:59:36

hmm... balliberális maszlag? kikérem magamnak... jobb oldali szavazó vagyok, ha keresztény lelkületű nem is, de azokat, akik nem berögzültek a vallásos gondolkodásba, azokat ezzel kell sújtani? a klubnak nincs politikai beállítottsága, a látogatói teljes mértékben vegyes tábornak mondhatóak ilyen téren... népzene nincs? talán nem az óságos időkből származó csárdás, de érdemes lenne megtekinteniük egy kerekes band koncertet, mielőtt népzenehiányosnak titulálják a helyet... a város pedig hétvégi éjszakákon nem az egál klubból hazatérőkkel van tele... a széchenyi úton halad végig a teljes csebox lakótelep, hazatérvén a városból... a klub környékén pedig biztonsági őrök ügyelnek, h a túlzásokba eső fiatalok randalírozó kedvét csitítsák... vannak rossz, sikertelen pillanatok is, ez tény... orális szex a színpadon, és úgy vélik, h erre a klub bújtja fel a fiatalokat? nem kéne elfeledkezni az otthoni nevelés hiányáról... a fiatalok elkanászodása ellen azzal kezdett védekezni a klub, h 16 év alattiakat nem enged le, és szigorított a fiatalkorúak szeszes itallal kiszolgálásán... hozzáteszem, a fiatalkorúak problémája újkeletű, hirtelen áradat volt, amely ellen a klub cselekedett, talán kicsit késve, de a vezetők szándéka szerint, saját forgalmát jelentősen csökkentve... összességében viszont arról van szó, h olyasmiről olvastam itt nyilatkozatot, meg egy hozzászólást hozzá, amiről annak, aki nyilatkozott, és annak, aki hozzászólt, egyaránt olyan mértékben hiányos ismeretei vannak, h szégyenletes, h a témához egyáltalán itt reagáltam... de ezt egyszerűen röhej volt olvasni, h a klubról, mely annyit tett, annyi mindent elért, annyi embernek okozott boldog, vidám órákat, meg akarják szüntetni, és azt akarják, h eltűnjön a hely, ahol szórakozhatunk, és maradjunk az utcán, ahová szintén nem kívánnak bennünket... 25 éves fejjel nem tudom megérteni... nem 14-18, hanem 25, és még nem számítok a klub látogatói közt öregnek... remélem érthetőbb voltam, mint ez a förtelmes szöveg...

Robi 2007.07.10. 22:04:55

A nagymagyarok látom megint csak erre képesek.Elakarjátok venni azt a helyet mely lassan már 20 éve nyujt szorakozási lehetőséget a fiataloknak.Miért nem birtok magatoknak egy másik helyet találni?Jah bocs mert érdekes módon sehova nem engednek be titeket:)Vajon miért?na miért?Mert csak arra vagytok képesek ,hogy zsidózzatok, cigányozzatok és ehhez hasonlók.Vegyétek már észre ,hogy ebben az országban sőt a világban mindenütt gyülőlnek titeket.Mit tudtok ti nagymagyarok? Irigykedni a másikra és elvenni a másét.ennyi a magyarság!!Ezért utálok én magyarnak lenni!szánalmasak vagytok!utolag is elnézést a helyesirási hibákért.

MarwiN 2007.07.10. 22:17:50

robi, te meg a másik véglet vagy... neked sincs nagyobb igazad, mint nekik, ha ilyen gondolatok hajtanak... már megbocs... a hsz-ed első felével egyetértek...

--- 2007.07.10. 22:27:13

Szánalmas... Olyan emberek kritizálják a klubot akiknek talán közük sem volt még hozzá soha! Okay talán olvastak vmit róla... egy szaftos negatív kritikát... és hallottak pár 'érdekes' dolgot...aztán késztetést éreztek,h szánalmasnál szánalmasabb módon reagáljanak rá... Ezt már nem bírtam szó nélkül hagyni, igen én is hülye vok, hogy efféle provokációra válaszolok... Sajnálom! Mindössze annyi lenne az egész, hogy azok akik elítélik az egalt (megjegyzem egyáltalán nem rosszabb hely, mint bármelyik másik... nem értem milyen megfontolásból gondolják így...), és akik szeretik, valamiért MÁSnak tartják... azok hagy tarthassák meg magukénak! Miért akarjátok elvenni tőlünk a kikapcsolódást és a boldogságot?? HANGSÚLYOZNÁM.. Nekem, valamint a társaság 90%- ának (minimum) nem a 'részegség' , a 'randalírozás', az 'ordibálás', és az egri lakosok idegesítése, kikészítése a célunk!! (Én is egri vagyok... miért tennék ilyet?a lakosokkal, vagy akár a szüleimmel szemben?

balazs_benedek 2007.07.10. 22:45:07

huszonéves teológiát tanuló kispapként kikérem magamnak a 'rohadt náci',valamint a 'skinhead' minősítést. jézus szolgájaként pedig semmi közöm a szélsőjobboldali mozgalmakhoz. engem csakis a keresztény értékek védelme vezérel. nyugodtan kövezzetek meg érte,de mint egri fiatal igenis jártam mind az egal kulturális klubban mind a város discoiban. tudom mi megy mindkettőben. nem helyezem előbbre a discokat a fent említett klubnál.ha rajtam múlna szigorú ellenőrzéseknek vetném alá mindkettőt,de mivel a közvéleményt is elérte az eset, így teljes vállszélességgel kiállok a blog nézetei mellett.

üdv.
és máskor fogalmazzatok szabatosabban.

Réka 2007.07.10. 22:48:20

csak a miheztartás végett... az előbb nem írtam nevet
--- 2007.07.10. 22:27:13 ...

Punky 2007.07.10. 22:51:53

Persze persze. disznóólt az Egalbol? Szép is lenne... kedves \"értelmiségi\" mellveregetős nemzeti érzelmű, szeriuntem szégyellni való polgártársaink, ha jól tudom egyre több helyröl vannak kitiltva.. Milyen szép kis kulturált klubbot tudnak létrehozni az ilyen selejtes nagyszájú senkik??

R.Attila 2007.07.10. 22:54:46

Egyszerű!!!azért akarják elvenni mert kell nekik a hely,az összes többi csak kifogás,provokáció,és mellébeszélés,de az a szerencse hogy akik az egálba járnak összetartanak,és nem hagyják magukat eltiporni,lehet az EGAL klubot szidni,rágalmazni,de ennek semmi jelentősége nincsen.

Punky 2007.07.10. 22:58:57

aki meg népzenére vágyik menjen szüretibálba meg maris néniékhez.. csináljon máshol magábol idiótát és ne mások kárára cselekedjen. jézus szolgája meg nem csinál ilyet végképp. csak a szátokat tépitek mind. undorítóak vagytok.

Botti 2007.07.10. 22:59:08

a keresztény értékek megmentése nem a vezetőváltáson fog múlni, ahhoz az egész fiatalságot (nagyon kevés kivétellel) kellene megváltoztatni. jól hangzik, hogy ezentúl nem lesz randalírozás, és csendháborítás, de úgyis megmarad, és romlani fog a helyzet (bocsánat, hogy ismétlem magam.)

Punky 2007.07.10. 22:59:47

Mióta nincsenek nácik nincsenek balhék sem, fura igaz és azokat sem mi kezdtük. Antifa estén horogkeresztes zászlóval rohangálnak lent és 14 éveseket vernek meg 5en nagydarab kopasz barmok? ez nektek értelmiség?

Kolompár Júdás 2007.07.10. 23:06:15

Azért mert az irreális eszméket hirdetö,felbujtó zenekarok nem jutnak szóhoz egy helyen,még nem kell besértődni.Éppen elég szart kavar magának ez az ország,miért kell ezt a hagyományt követni?Ha annyira energikusak lennétek,csinálnátok magatoknak ti is egy helyet a semmiből,nem pedig egy bevezetett,jól menő klubbot próbálnátok megfúrni.Tudom ehhez több kell mint pár erös csávó,de ez erről szól.
Szánalmas amit csináltok,ezzel a keménykedéssel csak a határtalan szellemi gyengeségeteket próbáljátok leplezni.
láttam már pár "összejövetelt"a szineitekben,s ti sem vagytok azok az emberek,kik tejet isznak vajaskenyérrel egy asztal körül ülve.Agressziv állatok vagytok,sokkal inkább azok,mint az Egál mostani közönsége.Úgyhogy inkább ne oktassatok senkit a kultúráról.

tündérke 2007.07.10. 23:08:56

Egy ártatlan kérdésem lenne : mirét van az, hogy most tört ki egy hatalmas botrány... miért akkor,amikor már másik párt vezeti Egert ? szerintem ez egy érdekes kérdés =) persze eddig si voltak viták,de valahogy most, amikor már tényleg nem tudnak beleszólni az Egál vezetésébe vmi hadjárat indult ... Nem értem, eddig az Egál nem foglalt politikalig állást, most itt az ideje vagy mi ? a másik, ha egy csapat skinhead fog az egálba járni,mert ugye nem elég színes a zenei skála, akkor valószínűleg ők nem fognak zűrös ügyekbe keveredni, sőt .. kultúráltan fognak szórakozni ;))) mert ugye 10-15 erős fizikumú ember kevesebb kárt csinál, mint pár alter akik esetleg többet ittak a kelleténél... nem értem az embereket, vki kitál egy baromságot , a többi ember pedig elhiszi ...

R.Attila. 2007.07.10. 23:09:45

Ezekkel a hozzászólásokkal azt fogja a két társaság elérni,hogy simán bezárják a helyet és nem kapja meg senki,elhiszem hogy dühösek vagytok de attól még nem kell észnélkül egymás torkának ugrani.

miranda 2007.07.10. 23:13:14

húzzunk le mindenkit a szarba ahol vagyunk, vonjuk bele a politikát (torgyán józsi bácsi tehet az egészről), hívjuk fel george bush-t is, hátha küld 1-2 cuki katonát, írjunk a pápának is mert eljött a világvége. hajráhajrá ...

tündérke 2007.07.10. 23:13:29

huh, bocs a hibákért, pedig próbáltam odafigyelni, hogy ne gépeljek félre, mind1,sztem a lényeg érthető

--- 2007.07.10. 23:18:24

Na, ha ez kispap, akkor én levelibéka. Neked kéne a legjobban tudnod, hogy az ítélkezés egészen Másvalaki dolga. Nem ismerős? "Ne ítélkezz, hogy ne ítéltess!" Az persze senkit nem érdekel, hogy hány kallódó fiatal talált barátokra a klubban; sikerélménye lehetett, mondjuk azért, mert kiállították a képeit vagy dj-ként tevékenykedhetett. Mindezt pusztán egymásért, a többiek szórakoztatására. Mindenféle elmebeteg ideológiáktól mentesen. Amúgy meg elég nagy eufemizmus az oldal készítőinek "nemzeti érzelműnek" titulálniuk magukat. Ha valóban azok lennének, akkor vajon miért német nyelvű a domain?!

R.Attila. 2007.07.10. 23:22:44

Sakk Matt

Pöckös 2007.07.10. 23:27:53

Azzal én is egyetértek, hogy nem kéne ennyire egymás nyakának ugrani és azzal is amit --- írt :), de nem értem, hogy miért kell ennyire "érdekes" döntéseket hozni az önkormányzatnak manapság... (nem lesz korház, kevesebb támogatás, a fiatalság nem meghallgatása a saját ügyeiről). Én személy szerint szeretem a klubot és az ott lévő embereket. Eddig nem volt semmi probléma ha lent voltak az úgynevezett "skinheadek és egyéb állatfajták", mert ha sokan visszaemlékeznek a régi másra ott is megvoltunk egymás mellett probléma mentesen és még mai napig is lejárnak néhányan és semmi probléma nincs a "másosok" és "skinheadek" között. Jól érezzük magunkat és ez olyan nagy baj? Mindenki volt fiatal még azok is akik ezt az egész baromságot kitalálták, ők is buliztak és nekem ne mondja senki, hogy akkor nem voltak összetűzések és részeg fiatalok az útcán. Tény kevesebben, de ez a korral is változik, és a szülők "gyengébb" nevélésétől is függ jócskán. A honlapot pedig teljesen nem értem, hogyha "mi olyan nagyon nagy magyarok vagyunk és k×rva nagyra vagyunk magunkkal" akkor miért kell németül kiírni??? csak ennyit szerettem volna ha valami még eszembe jut akkor leírom.

Ui.: sry a helyesírási hibákért, csak már fáradt vagyok

Üdv, Pöckös.

Pöckös 2007.07.10. 23:35:19

ja, meg még egy. már a lap kezdőoldalán lévő szöveg is érdekes fogalmazást kapot az írójától. szerintem erre nem csak a másosok néznének érdekesen hanem bárki, és mellette kiváncsi is lennék ki mert ilyen ellenszenveset kiírni?.

Kolompár Júdás 2007.07.10. 23:45:07



Miért van az,hogy a nemzeti érzelmű aktivisták azok ,akik mégjobban szétválasztják ezt a szánalmasan szétdarabolt ország kevéske lakóját?nem épp ez ellen kéne küzdenetek?
Amit ti akartok az nem "Nagy Magyarország"...
-nagyívben szartok ti a Magyarokra ! Képmutatók vagytok !
Nektek arra van szükségetek,hogy mindenki kussoljon,ki máshogyan gondolkodik.

Ödönke 2007.07.10. 23:46:21

Ha netán vkit érdekelne úgy részletesebben a dolog maga, nézze meg az ifiport.hu-t vagy blog.egal.hu-t. Egyébként a skinhead-ekkel se lenne semmi probléma, ha nem olyanok lennének, mint Magyarország legnagyobb kisebbsége, vagyis:lehúznak, megverik azt, aki nem tetszik nekik, DE ha egy szépen szólva roma ver egy magyart azt messze elkerülik.... Egyébként ez a fiatal ember, aki ezt az egészet elindította, a nyitáskor felkérte az Egál vezetőségét hagyjanak teret szélső jobb zenekaroknak is. Elutasító válaszra fenyegetéssel válaszolt, és úgy látszik betartja az ígéretét...

él ien? · http://egal.agria.hu 2007.07.10. 23:50:58

iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8763599
az akkro ott ugye nem egy trianonos kép...
"jézus szolgájaként pedig semmi közöm a szélsőjobboldali mozgalmakhoz. engem csakis a keresztény értékek védelme vezérel"
sztem ellentmondasz magadnak ember.. nem beszólás vagy bármi de akkor ezt most fejtsd ki... vagy már isten is trianonért harcol... valamint német szöveget adsz a blogodnak ember... ne szívass már...

"Az egri nemzeti érzelmű fiatalság klubja.
Klub Unterschied "

pfahh... az hogy kis 15 évesek speedeznek a disco-ban az nem para... álnok vagy és csalfa te is mint minden ember és csak köntörfalazol valamint kósza téveszmék mögé bújsz amik álnokságodat hivatottak kifejezni... hihetetlen amiket mondasz meg amiket gondolsz már most megmondom... te is csak el akarod venni hogy kedved szerint formáld "jobbos klubbá" eddig megtűrtem lennt minden nácit, a békéset, a részeget, azt aki kispálra pogózott, és azt aki lekönyökölte lányismerősömet, de köszönd magadnak, és mindenki más aki lejön és nekimegyek hogy baja lett... az egyetlen dolog amiért tisztellek az az hogy legalább a neved felvállalod, de plz, ne gyere le a másba...

R.Attila 2007.07.10. 23:52:53

Valamikor létrehoztak egy clubot,remekül műlködik,akik odajárnak velem együtt ezt a tényt alátudják támasztani,nektek se esne jól,ha a megszokott számotokra jól műlködö légkörötöket szétakarnák robbantani! ti se tegyétek ezt velünk!!!fordított helyzetben mi sem tennénk!!!EGAL volt!! van!!! és lessz!!!!

Kolompár Júdás 2007.07.10. 23:53:12

Ja! és nem meri magát megnevezni...
A saját blogját nem meri bevállalni.
online-hős!
Gyáva szar ember!

balazs_benedek 2007.07.11. 00:02:23

hát akkor légy üdvözölve kedves levelibéka! nem akratam ítélkezni,de ha mégiscsak sikerült elnézést mindenkitől. úgy érzem messze te vagy itt az egyetlen észérvekkel és kultúráltan vitázó személy.
egyébként nem igazán értem mióta elmebeteg ideológia a kereszténység. és igazából azt sem értem miért kell szégyellnem magam mikor csak az egriek nyugalmát akarom védeni.
mellesleg gondolom a nagy szombati partizások után másnaposan biztos nem tudtok felkelni és elmenni a templomba. pedig lehet több minden ragadna rátok,mint az ominózus helyen!
zárásul pedig még annyit hogy nem tartozom az oldal szerkesztői közé,tehát számomra is kérdéses hogy mit takar a germán elnevezés.

jóéjszakát és békés álmokat mindenkinek.
legyen mára ennyi elég.

balazs_benedek 2007.07.11. 00:11:15

most látom csak hogy ott az a link. előre szólok hogy nem tudom még csak megnyitni sem,mert nem vagyok tagja semmilyen ismerőskeresgélő oldalnak,szóval lehetőleg kerüljük az ilyen félreértéseket.
az erőszakos revízió tőlem,vallásos embertől messze távol áll. emberek,tényleg kerüljük a személyeskedést,nem old meg semmit.

Kolompár Júdás 2007.07.11. 00:16:19

Kedves Benedek!

Olyanoknak nyalizol,kik a szépasszomyvölgyben a prímáson törik szét a hegedűjét?
Ez nem vicc...Ott voltam,s ápoltam!
-csakis a származás miatt! !
Ennek tisztelegsz?Ez minősít téged,és az úgynevezett "széleslátókörödet" ez ügyben....

Semmi baj a kereszténységgel,tisztelem-becsülöm.
Veled van a gáz!

él ien? · http://egal.agria.hu 2007.07.11. 00:16:41

értem...szóval te mint \"katolikus\",kiálssz a nácik mellett...
el akarsz veni egy klubbot mindezt másokra hivatkozva, csak hogy nekik meg legyen a \"lelki békéjük\"...sztem ha leülnék veled beszélgetni öregem az egész felépített rongy életet összedőlteném mindezt percek alatt...

biztonságiak vigyáznak arra hogy részegen kussban takarodjunk hazza, és vannak bibi-k de máshol is megesnek... és akik itt megszólaltak egyik sem rocker hanem mind alter...

hazugságokat és baromságokat vágsz az arcunkba, és mindezt úgy hogy hiszel benne... csak egy az érdekes, hogy az én kommentemre mégsem válaszolsz...

bár lehet h csak án tévedek...na szevasz...

Kolompár Júdás 2007.07.11. 00:24:18

azért arra még kiváncsi lennék,hogy egy "keresztény"szellemiségű ember hogyan kerül egy ilyen nyilvánvalóan naciolista eszméket hirdetö klubb blog oldalára?

MZ 2007.07.11. 06:51:02

Aki ilyen marhaságokat állít legalább egyszer vehette volna a fáradságot, hogy lejön a klubba,de úgy látom ez nem sikerült!!!
CSAK AZ EGÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pappy 2007.07.11. 11:44:48

Hmm, szerintem minimum, ha már valaki ilyen drasztikus kijelentéseket tesz, válalja fel a nevét is. Mindenki tud névtelenül fikázni, ez elég gyerekes számomra. Értelmiségnek ne nevezd magad, mert ez szánalmas amiket ide leírtál. A koncertek után általában, senki nem szokott menni sehová, hanem maradnak és élvezik a baráti társaságot s táncolnak az emberek. Én konkrétan a Mária utcán keresztül yárok haza, ha 2x-3x láttam eddig randalírozó embereket a környéken, akkor sokat mondok. A többiek már megjegyezték, hogy 16 év alatti ifjúság, már nem yár le. S volt hogy még tőlem is elkérték a személyit a pultnál való vásárláskor, pedig én már 19 vagyok :) A te szavaiddal élve \\\"orális szex a színpadon\\\", nem kötném helyhez. Az a lány, az útcán , egy másik discóban, bárhol lepippantotta volna azt a fiút. :) Hogy ilyen megtörtént, szerintem nevelési gondok és nem egy szórakozóhely hibája. De ha téged ez ennyire zavar, akkor keresd fel a szüleit...
Most pedig ítélkezem a \\\"saját erkölcsi normám alapján\\\": Én magyaros beállítottságú vagyok, deh elitélem, mind a balt ill. jobbat. Te szégyent hozol arra a szóra, hogy \\\"magyar\\\" s már az olyanokban is mint én, ok nélkül a fasisztát látják. Én szeretek magyar lenni, szeretem a hazám is. Deh elitélem a mai politikában lévő embereket, akik képviselik az országot ill. a mai fasiszta nézeteket valló embereket.
Nagyon sokunknak, fontos ez a hely, s bármikor kiállunk érte, ha el akarják venni tőlünk!

Zizi 2007.07.11. 12:16:16

Ha vmi említést sem érdemel akkor miért van megemlítve???Mintha mi tehetnénk róla hogy ő mit csinált...Azt a népzenei rész meg elég nagy poén!

neoretaf 2007.07.11. 12:42:56

mi van,itt emberek? mire veritek itt magatokat? talán azt hiszitek hogy ezzel az szánalmas okodoskodással valamit is tudtok változtatani a városvezetés döntésén. én részemről szintén csatlatokozom a blog olvasótáborához és értékrendjéhez.

Sneider Tamás 2007.07.11. 13:01:57

Miért nem tehetitek közzé a nevem testvérek? Vállalom.
Sneider Roy Tamás vagyok.

Valtiel 2007.07.11. 13:08:37

Utóbbi fél évben talán egálban éltem át a legszebb pillanataimat...nem túlzás, hogy talán ott voltam legboldogabb...sajnos egyszer elkövettem egy hatalmas hibát, és azóta nem látnak ott szívesen...gondolom, páran már sejtik, ki vagyok...viszont én egy elég érett embernek tartom magam, tehát gondoljátok meg: a régi városvezetés egyszer fittyet hányt a Dobó tér előtt álló hatalmas tömegre, nem teljesítette a követelésüket, iskolai reformokkal kapcsolatban...a jobboldali vezetést természetesen sokkal jobbnak tartom, na de ez az "ellenállás", amit az egálért folytatnak, meg sem közelíti az akkorit, és még az sem sikerült...reménykedjünk a legjobbakban, amúgy abszolút hungaristának tartom magam, csak én inkább nem a belső viszályokkal foglalkoznék...

valaki · http://valami.hu 2007.07.11. 13:17:16

tudod ki a te testvéred? nyomorék...
az ilyeneket se engedném politizálni..

oláh winetu 2007.07.11. 13:21:26

ezt akartátok nácik a közgyűlésben, övék lesz a város is .
Én még emlékszek rá a 80-as években nem igazán szeretek ide jönni a turisták, pont miattatok , t. Roy megint ez kell a városnak? mert ebből megint az lesz! és még támogatást is kapnak, a várostól!!!!!!! ki szert majd ide jönni és itt lakni? hajrá egál

Immortal 2007.07.11. 13:27:25

Nekem sosem tetszett az Egal mint a mai fiatalok szórakozáhelye, inkább egy füstös kocsmában töltöttem az estélyimet, mintsem ott, valahogy taszít az a hely! Ahol isznak az emberek és nem tudnak józanul gondolkodni ott mindig történnek olyan események amik szemet szúrnak a közvéleménynek, szóval ez szerintem nem volt probléma.
Az inkább érdekelne engem hogy mért lett most olyan fontos a hely kisajátítása, olvastam az újságot hogy feketén működött a büfé és? mér pont most tűnt fel valakinek? mér pont most vették észre hogy kiszolgálnak fiatalkorúakat? Vannak dolgok amik erősen szemet szúrnak.
Azzal sem értek egyet hogy skienheadek és jobboldali szélsőségek gyülekezőhelye legyen mostantól. Nem kell az álszenteskedés a skinheadek is tudják a fesztivált a balhét csinálni! A völgyes bulikor olyan mértékű volt a zsidózás és a kormáyn anyázása hogy az elképeztő! Ez kell most a belvárosnak? Legyen! Én eddig se jártam oda, most se fogok!

Lor :) · http://www.lenart.gportal.hu 2007.07.11. 13:47:11

Szép napot mindenkinek!
Nos véleményem szerint az EGAL egy kitűnő szórakozóhely a fiatalok számára, ugyanis aki speciel a rockot, skat, ..., hasonlókat szereti, az Egerben melyik szórakozóhelyre menjen? Amazon? Liget? Ismerősöm oda jár, és azt mondta, hogy az előbb említett klubok az EGAL-nál sokkal de sokkal "igénytelenebbek". Én egyébként nem szólok bele a "nagyok" dolgába (gondolok itt Royra + a városvezetésre...), csak azért szerintem nem csak a rosszat kellene nézni. Mert a számos díj, melyeket az EGAL kapott, azok nem arról árulkodnak, hogy egy utolsó igénytelen hely. Véleményem szerint. Én is oda járok már évek óta, és nekem speciel semmi gondom nincs vele, a bejáratnál elkérték a személyit amíg nem ismertek, hogy elmúltam már 16 stb. Én teljesen megvagyok elégedve a MÁSSAL!!!!! peace & respect for all

mufurc 2007.07.11. 14:10:47

Kedves unterschied blogoló "testvérem"!
Mély megrendüléssel és szánalommal kezdtem el olvasni ezt a blogot,véleményem szerint ez is a "nemzeti" oldal egyik visszássága.Magyar címet nem tudtál találni,ha már annyira magyar és nemzeti vagy?
Mindegy,nem is ez a lényeg,hanem a Más(Egal). Nevezném inkább Másnak,hisz amikor még én elkezdtem oda járni,akkor még azt a nevet viselte. Nem értem miért kell ez az egész,miért kell rágalmakat és hazugságokat terjeszteni pusztán azért,hogy a célotok megvalósuljon.Egerben van annyi üres pince,ahol régen szórakozóhely volt, miért nem oda szeretnétek csinálni valami tiszta és jó és igényes szórakozóhelyet? Pár ténynek beállított maszlag olvasása közben nem tudtam sírjak vagy nevessek-e....orális szex a színpadon,nos minden bizonnyal nem a heti szokásos Egalorgia volt lent,a szülőket kellene megkérdezni, hogy s mint a gyerekkel. Ezzel kapcsolatban..ha én lehányom a Dobó téren a padot,nem a pad a hibás(megjegyzem,nem volt rá még példa). Erőszak meg ilyesmi: csatlakozok az előttem szólókhoz, a "nemzeti érzelmű" hajnélküli embereket sajna nem arról lehet megismerni hogy békésen iszogatnak a sörük, vagy a bambijuk mellett. Egyszer egy baráti társasággal a völgybe tartottam,ahol épp akkor ért véget egy nemzeti rock koncert. Őszintén bevallom,féltem, mert csak azt hallottam a szemmel láthatóan mattrészeg "magyaroktól" hogy...nem írom le, azokat a dolgokat amiket minden ilyen helyen lehet hallani. Úgy gondoljátok hogy ez a belvárosban másképp lesz?
Magyar vagyok,szeretem a hazámat, de szeretném ha az egyetlen helyet Egerben ahova szeretnék járni,nem vennék el olyan emberek,akiknek talán kicsit jobban a lelkükbe kellene mélyedni.

antifa 2007.07.11. 16:35:17

Hát miért vagytok ilyen szemérmesek, ti szélsőjobboldali \"értelmiségi\" fiatalok? Nem meritek kimondani, hogy az egész ügy mögött a 90\'-évek hírhedt bőrfejű-vezére Sneider \"Roy\" Tamás, és a neonáci 64 vármegye mostani elnöke Zagyva Gyula áll? Csak őszintén!

antifasizta egal látogató 2007.07.11. 17:02:28

hagyad már:D a nácik már csak ilyenek...apró célokat tüznek ki mindig mondjuk a fél világ kiirtása ... amugy miért nem nézitek meg az ördög katlant az is olyan mint az egal...nehogy azt mondjátok hogy ti csak a szomszédokat akajrátok megmenteni egy iylen \\\\\\\"züllött\\\\\\\" helytől\\\\\\\" ... amugy meg az utcán orditozó csürhéről anyi a véleméynem hogy a kapuban 3ember áll aki ezeket megakadályozza és lassna két éve járok le és még senkit nem halotam ordibálni de vizbe fuladni se megkéselni se lelőni meg semmi ilyet...verekedés eccer volt kb másfél percig aztán maguktol rájöttek hogy semmi értelme ...olyan hirek terjengenek hogy az ANTSZ be akarta zéárni?:O két kivetni valojuk volt...az egyik hogy nem volt árlista kapun kivül a másik pedig még ennél is kisseb kiventi való.

nem fontos 2007.07.11. 18:08:26

Az oldalon sokat emlegetett erkölcsi normákkal kapcsolatban pár szót:
Tény, hogy az Egal klubban a fiatalok alkoholt fogyasztanak (egy szórakozóhelyet mutassatok, ahol nem!) Kábítószer fogyasztása a klub területén belül nem jellemző, bár voltam már tanúja. Tehát betépett emberkék is előfordulnak, ez megint nyilvánvaló, hiszen betépett emberkék még az iskolákban is láthatóak, nem egy szórakozóhelyen... Nem a klub szellemisége viszi rá a fiatalokat a szexre, hanem a hormonok! 12 éve járok oda, eddig még senki nem kötött belém. A hely folyamatosan fejlődik, megoldották a levegő cseréjét, új hangtechnika is van, bár zeneileg némileg (nagyon) eltávolodtak az én ízlésemtől-ez azért van, mert én \\\"öregszem\\\", ha senkinek nem tetszene, nem járnának oda...
Nézzük meg a másik oldalt:
Itt szeretném kijelenteni, hogy jobboldali érzelmű vagyok, bár nem egészen ebben a mai megközelítésben...
Jártam már a Völgyben olyan estéken, amikor kifejezetten \\\"kopasz\\\" zenekarok játszottak. Nem a koncertre mentem, barátokkal találkoztam. A roppant erkölcsös nagyszájúak egyike sem volt józan, sőt, ugyanúgy csajoztak a srácok, mint például az Egal-ban.. Kaptam pár megjegyzést a hosszú hajam miatt, néhány, etnikai csoport elleni beszólás is elhangzott, bár nem tömegesen, de elhangzott. A Magyar Szigeten szintén jártam, mindegy, milyen okokból. Ugyanazt láttam, mint bármelyik fesztiválon: Rengeteg fiatal, szórakoznak, esznek, isznak, stb.. De láttam mellette azt is, amit mindenki tud, de senki nem akar bevallani a jobbos brancsból: zsidózás, cigányozás, szálasizás a megfelelő zenekarok koncertjén. Kijelenthetem, nem én voltam az egyedüli, aki zavarban érezte magát emiatt..
A kábítószerekkel kapcsolatban pedig: jelenlegi törvényeink szerint a fű kábítószer. Törvény szerint! Az orvosok szerint pedig kábítószer a törvényben foglaltak mellett a nikotin, az alkohol, a koffein is :)
Ha valaki vallásos és zavarják az ilyen helyek, ne menjen oda! A vallás mindenkinek a sajátja, ne a közösséget kényszerítsük, hanem mutassunk példát saját viselkedésünkkel! A \\\"jobb\\\" először bizonyítsa be, hogy képes kivetni magából a rohadást, utána mutogasson másra! Addig pedig reménykedjünk, hogy a MÁS megmarad EGAL-nak, és az egálos elmegy szórakozni az Egálba, aki rokker, az a Sorompóba, és így tovább.
Remélem nem cenzúráz ki senki, hanem inkább magába száll az, akinek kell...
Olvassatok Hamvas Bélát! Az jobbos, durván, de nem náci és még a liberális AnimaSoundSystemes Prieger Zsolt is szereti :)
Ne bántsátok egymást egyik oldalról sem, amíg nem vagytok hibátlanok!!!!

Veterán · http://index.indavideo.hu/video/Nyilaskereszt_vallasi_jelleggel 2007.07.11. 20:20:21

"A hozzánk hasonló fiatal értelmiség számára most eljött az idő, hogy kultúrált szórakozási lehetőségeket teremtsen magának. "

index.indavideo.hu/video/Nyilaskereszt_vallasi_jelleggel

Kultúráltak ti? Buta parasztok vagytok mind...

Veterán 2007.07.11. 20:25:25

Továbbá az "értelmiség" és a nácizmus nem igazán fér össze...
Majd jönnek a Daniék :P

Amare666 2007.07.11. 20:27:24

hát elöször is remélem nem fog sikerülni a dolog!!!sem a fiataloknak, sem a környéken lakóknak nem tenne ez jót!!!Ez a hely ugy jó ahogy van , rengeteget fejlődött az utóbbi időben, szellőzés, berendezés, stb. Annak ellenére h mit állitanak itt, igényes és széles érdeklődési kört kiszolgáló programmok vannak! Talán az fájhat h szélső jobbos elemek nem zsidózhattak a szinpadon, megjegyzem igény sem lett volna rá! Nem lenne jó ha esténként a környéken karjukat lóbáló, kötekedő bomberesek mászkálnának!!!senki sem kiváncsi rájuk, én sem, menjenek a völgybe hőbörögni meg megbeszélni h ki milyen származású. amit először a saját családjukkal kéne kezdeni!!!!:D

R.Attila 2007.07.11. 20:37:28

Eggyetértek.

R.Attila 2007.07.11. 20:40:36

Bár nekem is van bomberem:)

nem fontos 2007.07.11. 21:18:42

Na az indexes videó is érdekes, pont azokat mutatja meg, akik miatt ilyen véleménnyel bír a nagytöbbség a jobboldalról... A férgeket, akiket már rég nem lehetne beengedni sehová... Ezt a kérdést kellene először megoldani, nem az Egalt bántani...
Vagy Roy szerint ez a jó magatartás? Erre kell nevelni a kölyköket? Inkább tanuljanak és ha lesz elég agyuk ahhoz, hogy tanulás és tapasztalat alapján saját véleményt formáljanak, majd megtalálják az azonos gondolkodásúakat... Itt az a baj, hogy ezek jól megtalálták egymást... Akinek meg volt egy kis sütnivalója, az menekült a kamera elől, nehogy ilyen patkányokkal kelljen egy filmben szerepelniük :)

B. D. 2007.07.12. 12:40:35

Nos!
Nem szeretnék túlságosan nagy dolgokat ide írni.. mindössze csak egy kevés közlendőm lenne!!!!
Mégpedig:
Nem értem és ezzel nem vagyok egyedül, hogy hogyan is gondolta azt valaki, hogyha bezárják a mostani Egal-t azzal megváltozik majd egy éjszakai kép ... amit sok sok ittas fiatal színesít.. hisz nem csak az egalba járnak fiatalok szórakozni.. bulizni.. több szórakozó hely is van Egerben ahol -biztosvagyokbenne- sokkal több fiatal issza le magát a sárga földig... és az összképen ugysem fog változtatni ha bezárják a mostani Mást!
Ráadásul .. pont a MÁSt pedig ilyen alter szórakozóhelyből nincs túl sok...

Ne igy próbálják jobbá varázsolni Eger városát!
hol kritikus még a helyzet? vagy mondhati annyira rossz hogy az már szégyen?
az egyik ismerősöm mamáját bevitték az egri kórházba és vért kellett volna tőle venni.. de nem tudtak mert nem volt TŰ! igen.. tű.. ...
ez talán nem szégyen teli?

Danika 2007.07.12. 16:10:01

Véleményem szerint itt már nem a fiatalok magatartása miatti problémák miatt akarják a klub jelenlegi működését megváltoztatni, mert minden szórakozóhely látogatói így viselkednek. Csupán azért, mert ha tél lesz, nem mehetnek a völgybe gyűlölködni.(Szegény hajnélküli fejük meg ne fázzon...) Így lesz egy fűthető helyük, ahol elmondhatnák egymásnak, hogy mit tennének a világ nem magyar lakosaval. A készbe könnyebb nekik beleülni, mintha csinálnának maguknak egy klubot.

12 monkeyz 2007.07.12. 16:26:53

kedves urak.
mindig félelemmel vegyes viszolygással nézem a mai magyar vitákat és viszonyokat. mindig megdöbbent az,mikor felnőtt emberek pisis gyermekek szintjén vitáznak és anyáznak. sokszor kellett már égnem külföldön és itthon is eme szokásunk miatt.
ami a legszomorúbb, hogy a történelmet nem, vagy csak fésülve ismerő egyének okoskodnak és életvezetési tanácsokat adnak honfitársaiknak. kedves tanácsadók, nem kérünk gyerekes viselkedésükből, mongolidióta szélsőséges nézeteikből, rendjükből, törvényeikből, primitív , műveletlen, buta világukból!
éljünk egymás mellett békében. azt javaslom önöknek, hogy ne amerikai dzsekiben , kínai pólóban osszák a tanait egy félhülye beteg festőnek és társainak, hanem szervezzenek népdalkört, tábort, erdőtakarítást...stb-t vagy bármit. de erre utaló nyomokat sem látok!!!!!!!!!!!!!!!! jó munkát az áskálódáshoz. tisztelettel egy nem tisztelőjük.

Aragorn 2007.07.12. 17:48:31

Vajon miért nem egy üres pince vezetésére ir ki az önkormányzat pályázatot??? Mint ahogy annak idején az Egal - t üzemeltető egyesület is egy üres sötét vizes pincét kapott hogy valósitsa meg az elképzelését és alakitson ki klubot magának A város annyiban segített hogy kialakitatta a közműveket illetve a szociális helyiségeket. De az összes többit az egyesület önerőből végezte. A mór megtette kötelességét a mór mehet??? Azt javaslom adjon az önkormányzat egy pincét azoknak akik nemzeti rock klubbot szeretnének csinálni A városban azt hiszem van még jó pár hasznositható pince Csinálják meg benne a saját klubbjukat Népzenével jazzal heavy metal al Ez még azért is lenne jó mert igy megint eggyel több színű lenne a város kultúrális palettája illetve összelehetne hasonlitani a két klub működését... Lehetne ez az új klub akár a belvárosban is hisz a leendő üzemeltetők úgyis azt állitják fel a közönségükről hogy nem fognak hangoskodni italosan duhajkodni a környékre üriteni .
És akkor igy újra kitörhetne a béke:-))

MUDER JUNKIE 2007.07.12. 21:41:15

Csak annyit kérek ne a szopós esetet meg ami tényleg kirívó 1-2 dolgot ne azt vegyétek hanem azt HOGY LASSAN 15ÉVE ODAJÁR EGY CSOMÓ EMBER AKINEK EZ AZ EGYETLEN SZÓRAKOZÁSA A SOK TETŰ DISZKÓ MELLETT AHOL MINDEN MÁSODIK EMBER A DROGOT KINÁLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!


akinek meg nem tetszik jöhet reklamálni: scentlessapprendice@hotmail.com

Aragorn 2007.07.12. 23:39:33

Na akkor ez most az ÖÖÖÖ izé mit is?? eset Most akkor ez a blog van vagy nincs?? Mert ha azt állitod róla hogy vicc ahhoz kissé komoly de akkor miért mondod rá hogy vicc!!! Voltaképpen mit is akarsz??

12m 2007.07.13. 06:25:12

ide is leírom , mint a másik oldalra, ha csak vicc, akkor sorry, sikeres volt. de kedves feltaláló, hidd el nem meglepő, ha egy ilyen országban, ahol tudjuk milyen gerinc kell az előrejutáshoz, az emberek időnként idegesen nyilvánulnak meg kérdésekben!!!
családtagjaim, túlélők, tanulmányok után gyakorlatilag mindent el tudok itt képzelni, megfelelő közegben...
nagypapám találó mondása: \\\" kisunokám, tudod te mi az ami mindig a víz tetején úszik?\\\" a választ nyilván kitaláljátok. szóval ez egy ilyen közeg. ilyen ország. ám ne aggódjunk, mivel mindenhol emberek élnek, ezért valószínüleg mindenhol ez megy. szóval még elköltözni sem érdemes. hát akkor kedves vitázók, jó vitázást, s ha a probléma nem létezik, akkor én má nem is írok ide má többet.
agyő

R4x 2007.07.16. 10:15:56

Én már 4x vagyok, nem járok az Egálba. Egyszer lementem a haverokkal, egy fél órát voltunk ot, aztán továbbálltunk.
De.
Amikor én gimnazista voltam \\\'83-ban, tehát nagyon nem most, Misit már akkor is \\\"Más Misi\\\" néven ismertük. Felnémeten egy szénraktárban vagy miben szervezett Beatrice koncertjére ma is nagyon jól emlékszem, Misiék voltak az előzenekar, \\\"Jó ebédhez szól a punk\\\" stb.
Személy szerint nem voltunk jóban, nem is igen ismer engem, de egy dolog mindenképp kikívánkozik belőlem. Ez az ember az egész életét erre a dologra tette fel. Sokáig csak beletett ebbe, hol itt, hol ott sikerült valamilyen helyet szerezniük. Valószínűleg kétségtelen, hogy mostanra már van pénze is belőle, de azt hiszem, senki sem sajnálhatja tőle.
És most, hogy végre már megy neki az, amire mondom, szerintem az egész életét rátette, jön ez a skinhead majom, és el akarja venni tőle.
Fiúk! Amikor majd ti lesztek abban a klubban, akkor ott majd nyugalom lesz? A magatok fajtától nem ezt szoktam látni! A dumátok szerintem egy nagy kamu, egyszerűen egy helyet akartok magatoknak, és ezért lefeküdtetek olyanoknak, akik a saját véleményüket is a politikai vezetőiktől tudják meg.
Ilyenek vagytok, és nem akarom, hogy a belvárosban csoportosuljatok:

index.hu/video/2007/06/19/nyilaskereszt_vallasi_jelleggel/

Kapjatok a fejetekhez, hány fiatalt akartok kiszorítani onnan?

hungarian_warrior 2007.07.16. 14:49:01

én egy jobb oldali konzervatív beállítottságú hazafias érzelmű fiatal vagyok és nagyon jónak tartom azt az elképzelést hogy nemzeti hazafias érzelmű zenekarok lépjenek fel az egálban mellesleg a jobb oldalhoz nem csak a zsidózós,cigányozós skinhead-ek tartoznak és aki ezzel nincs tisztába ne kritizálja ilyen egy oldalúan a konzrvatív oldalt én jómagam is voltam párszor az egálban és nem tartanám rossz ötletnek ha nem csak aí korhatár alapján szabnák meg a belépés jogát mert nem túl szép látvány mikor bizonyos kisebbségű prostituáltak és futtatóik próbálják magukat jól érezni úgy hogy az már zavaró és aggasztó akkor hol van a biztonsági őr???

gigi 2007.07.16. 15:08:19


A Nagy Imre alatt nem lehetett kapni a fiatalok másik részének egy helyet, azt mondták, ott a MÁS , az ujjak alatt nem adnak másikat mert , az pénzbe kerül, (ugyanugy mint anno a MÁS 35 millióba a város pénzéből) akkor mit csináljanak??
Nem értitek, hogy Nagy Imre már nem tud beleszólni???? Ilyenkor szépen kussolni kell mint a nemzetiek 12 évig....
....és dolgozni, inkább a pályázatotokat írjátok azzal foglalkozzatok, mert a végén kifuttok az időből és csúnya nácik lesznek az okai, hogy nem adjátok be, pedig ti már ismeritek a kiírást, ugyhogy szépen álljatok neki, munkára fel, tudjátok ami szabaddá tesz...

R.Attila 2007.07.16. 16:35:30

"bizonyos kisebbségű prostituáltak és futtatóik próbálják magukat jól érezni" mikor láttál te ijet?A biztonsági őrök ha nemtudnád törvényhez vannak kötve,tehát még ha láttak is volna ijet akkor sem szólhatnának,de ijet nem láthattak,akkor avatkozhatnak be ha anyagi vagy testi éppséget veszélyeztető cselekmény történik,szánalmas elősször leakarják járatni az EGAL vezetőségét,aztán az odajáró embereket ,most a biztonsági őröket is?az egész személyzetet? mi jön még?jó hogy azt nem mondjátok hogy az EGAL egy állnéven működő kupleráj,üdv.

R.Attila 2007.07.16. 17:09:28

Egyépként teljesen mindegy ki mit ír ide,mondani mindent lehet,a lényeg meg nem itt fog eldőlni,üdv.

Balazs 2007.07.16. 18:50:42

Tiszteletem,
Elso kerdesem azzal lenne kapcsolatos hogy \"nemzeti erzesu\" klubbot szeretnenek a mas helyen, namost milyen nemzetit? Mert a Klub Unterschied elnevezesbol ugy gondolom hogy nem magyart, vagy ha mar ekkora magyarok vagytok legalabb magyarul tudhatnatok... Ez mondjuk reszletkerdes. Igazabol nem szeretnem hogy a MAS-bol mas legyen mint ami van, volt. Nem mondom hogy soha semmi gazos dolog nem tortent a MASban, kornyeken, de szerintem azt azert nem lehet elvarni hogy 17 ev alatt ne tortenjen egy-ket baleset. En lassan 10 eve latogatom a MASt kisebb nagyobb rendszeresseggel, es azt kell mondjam hogy meg mindig szinvonalasabb, es kulturaltabb mint egy-ket egri \"disco\". Summa summarum sztem ez az oldal es ez a \"kezdemenyezes\" gusztustalan, es nagyon remelem hogy csak egy vicc az egesz, mert mar tul szanalmas hogy igaz legyen.

R.Attila 2007.07.16. 19:16:44

Igen,én legalábbis eggyetértek önnel,valamint az is szánalmas hogy az EGAL clubot mindenképpen politikailag az eggyik oldal felé akarják elsodorni,miközben a clubba járó emberek,politikai hovatartozása teljesen megoszlik,vannak jobbosok balosok,STB,szerintem egy szórakozóhejet ne ez határozzon meg,egyépként ez az egész oldal viccnek túl durva,ahhoz hogy igaz legyen pedig szemtelenül bátor,üdv.

R.Attila 2007.07.16. 20:20:06

klub unterschied-nek!Megszeretném köszönni hogy azok akik eddig a mostani EGAL ellen voltak megjegyzem nem sokan,nektek köszönhetően nagy százaléka mostmár az EGAL mellett van,mégegyszer,KÖSZÖNÖM,viszont azt méginkább megköszönném ha eggyúttal elnézést is kérnétek azért amiért ellentétet akartatok szítani,megjegyzem nem jártatok sikerrel,üdv.

balazs_benedek 2007.07.19. 11:41:45

teljesen nem értek egyet saját magammal! Hülyeségeket írogatok de ezt ti is látjátok! az a lényeg h a balazs_benedek által közzétett szöveg teljességgel feleőtlen mert akit tényleg igy hívnak ő mega teljességgel ellene van! egerben csak egy balazs_benedek van és aki tényleg ismeri őt az jól tudja távol marad az ilyenektől mert nem érdekli! akit tegát ezentúl balazs_benedek esetleg ennek a névnak ekármilyen váltazátától elhangzott szöveget olvas csukja be a szemét vagy olvassa el és röhögje ki azt a jelleteln embert aki másnak a nevével ossz a saját faszságait ugye Kisvarga?

metosz 2007.07.19. 11:47:58

jaja tényleg ez igaz! Köcsögség! Ide is regisztráció kéne mint minden rendes fórumon hogy valakinek névvel ne lehessen visszaélni! ugy látom ez nem rendes fórum mert én is beírhatnék akár milyen nevet h ő írta ezt de én nem vagyok olyan!

balazs_benedek 2007.07.19. 11:55:57

tehát na maradjunk annyiban h nem vagyok azonos iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8763599
ezzel a személlyel. Egy városban lehet több Benedek Balázs is! Mert ennek ő sem nagyon ürülne! És tegyük föl akkor is mé a saját nevét használná? Csak annyi... őt ne zaklassátok mert nem én vagyok nem is ismerem.

hermész 2007.07.19. 12:05:10

kuruc.info/reszletes.asp?MainID=1&HirID=14306

ezen rágódjatok! Érdemes elolvasni!

panzer 2007.07.19. 21:14:29

én skinhead vagyok és eddig is jóéreztem magam az egalba szal nekem mindegy mi lesz...kívülálló vagyok.de azzal egyetértek h az alpári stílus nem idevaló...emberek vagyunk vagy mi a franc.nekem se teccik sok dolog odalent de azokat kikerülöm és azokkal vagyok akik értelesek.én jol tudom magam érezni most is és mindig jol fogom szal erről ennyit

Weiand 2007.07.23. 01:52:44

Miért kell basztatni szegény egált, jó az ahogy van, szeretik a népek! Sokkal érdekesebb mint az a nyavajás történelmi belváros! a "barokk eger" valljuk be nem érdekli a kutyát se!

CSINÁLJATOK SAJÁT KLUBOT! Van az a verő/árnyékszala strassze, ott pont jó lesz.
süti beállítások módosítása